Prosjekt 2019 Jubileumskonferanse

[ Onsdag 6. november, Meet Ullevaal, Oslo ]

Prosjekt 2019 Jubileumskonferanse

[ Onsdag 6. november, Meet Ullevaal, Oslo ]

Hjem / Innledere / Erik Aursnes Dammen

Erik Aursnes Dammen er en erfaren rådgiver, ekspert og motivator innenfor prosjektledelse, prosjekteierstyring og prosjektrettet ledelse. Hans største drivkraft er å hjelpe andre til å lykkes, inspirere, motivere og engasjere. Erik har i dag sitt eget selskap prOptimum, men har mesteparten av sin karrière fra Metier OEC. Erik har siden 2001 rådgitt, veiledet og lært opp ca 15 000 ledere, prosjekteiere og prosjektledere som del av ca. 50 forbedringsprogrammer. Kundene kommer fra de fleste sektorer og har både vært i Norge og utlandet. Erik blir hyppig brukt som foredragsholder og kursleder og får svært gode tilbakemeldinger.

Kraft til å bedre prosjektene – Den som intet våger intet vinner

Hørt det før; kontinuerlig forbedring, bedre prosjekter, null avviksprosjekter og følge beste praksis. Det står ikke på flotte målsetninger når ledere skal sette ambisjonsnivå for organisasjonen. Nesten alle skal være best i prosjektledelse, men hvordan går det egentlig og hvor ble det den tydelige retningen når hverdagen kom?  

Hvorfor er det å bedre prosjektene så krevende og hva kreves for å lykkes? Erfaring viser at nøkkelen ikke alene ligger i å jobbe med prosjektledelsesleddet – kanskje den største nøkkelen ligger hos virksomhetsledelsen. De må ha nok mot til å lede riktig og fatte de rette beslutningene, også i hverdagen. Skal vi våge oss til å si at «du får den organisasjonen du leder»…

INNLEDERE

[INNLEDERE]