Prosjekt 2019 Jubileumskonferanse

[ Onsdag 6. november, Meet Ullevaal, Oslo ]

Prosjekt 2019 Jubileumskonferanse

[ Onsdag 6. november, Meet Ullevaal, Oslo ]

Hjem / Innledere / Preben Carlsen

Preben Carlsen er gründer av en rekke selskaper, sist Sandkassa innovasjon. Han deler erfaringer om innovasjonsprosjekter og startups, og hva som skal til for å lykkes med nyskapning knyttet til digitalisering og bærekraft.

Innovasjonsprosjekter og startups
Hva skal til for å lykkes med nyskapning knyttet til digitalisering og bærekraft

Sandkassa innovasjon jobber med problemer som forretningside. Løse problemer som betyr noe for mennesker, samfunnet og klima. Sandkassa er tuftet på følgende fire prinsipper:

1. Samfunnsproblemer som forretningsidé: Vi ser på store samfunnsproblemer som en kilde til nye løsninger og bærekraftige forretningsmuligheter.

2. Teknologi som løsning: Vi er opptatt av at løsningene vi utvikler skal hjelpe flest mulig. For å sikre skalerbarhet er teknologi alltid i kjernen av våre løsninger.

3. Partnerskap som ressurs: Vi samarbeider med mennesker og selskaper som tror på det samme, men bidrar med forskjellige perspektiver, kompetanse og ressurser. På den måten skaper vi koblinger som gjør kaosteori til effektiv innovasjons-strategi.

4. Lekenhet som filosofi: Vi tror det er viktig å angripe problemer med lave skuldre og entusiasme for å skape et godt samarbeidsklima, kreativ takhøyde og etablere det trygge rommet som trengs for å feile fort, lære mye og jobbe videre når det skjer.

INNLEDERE

[INNLEDERE]