Prosjekt 2019 Jubileumskonferanse

[ Onsdag 6. november, Meet Ullevaal, Oslo ]

Prosjekt 2019 Jubileumskonferanse

[ Onsdag 6. november, Meet Ullevaal, Oslo ]

Hjem / Innledere / Silvija Seres

Silvija Seres er matematiker og aktiv investor i flere teknologibedrifter gjennom sitt eget investeringsselskap, TechnoRocks. I tillegg er hun styremedlem i store selskaper som Oslo Børs, Nordea og NRK. Hun har tidligere forsket på algoritmeoptimalisering ved Oxford, og jobbet med forretningsutvikling for Alta Vista, Microsoft og Fast Search & Transfer.

Mot til å lede
Prosjektbaserte virksomheter trenger modig ledelse

Den fjerde industrielle revolusjonen endrer ikke bare forretningsmodeller og markedsposisjoner, den endrer hvordan vi jobber og hvordan vi lærer, og hvordan vi er. Arbeidslivet vil endres på tvers av tre områder: økt effektivisering, nye forretningsmodeller, og ny politikk. Vi ser på hva som skjer i denne store teknologidrevne omveltningen av alle næringer og samfunn, og hvordan vi best kan tilpasse oss og drive denne endrings-reisen på en konstruktiv måte.
Med bakgrunn som matematiker, gründer og teknologiinvestor tolker hun mekanismene bak de store endringene vi opplever. Hun mener vi står foran et industrielt paradigmeskifte, som skaper både muligheter og utfordringer, men er oppgitt over at mange fortsatt prioriterer gamle strategier.

INNLEDERE

[INNLEDERE]