Prosjekt 2019 Jubileumskonferanse

[ Onsdag 6. november, Meet Ullevaal, Oslo ]

Prosjekt 2019 Jubileumskonferanse

[ Onsdag 6. november, Meet Ullevaal, Oslo ]

Hjem / Innledere / Kathrine Aspaas

Kathrine Aspaas er gründer, forfatter og en av landets mest ettertraktede foredragsholdere.

Hun er aktuell med boken Den emosjonelle revolusjon – om følelsenes betydning i arbeidslivet, samfunnslivet og selve livet. Hun er også gründer av det emosjonelle treningsstudioet Bli emosjonelt sterk! Over 6000 mennesker har meldt seg inn her siden lanseringen i august 2018. Kathrine er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen, med en master i internasjonal politikk fra New York.

Hun er kjent som kommentator og lederskribent i Aftenposten gjennom mange år, og har 25 års erfaring som økonomijournalist.

Den emosjonelle revolusjon – mennesket i Industri 4.0

Digitalisering preger i stadig økende grad prosjekthverdagen. Hva gjør det med oss som jobber i prosjekter og gjør det prosjektarbeidet kaldere? Eller kan kunstig intelligens gjøre prosjekthverdagen varmere og mer sosial? I foredraget viser Kathrine hvordan datamaskiner og robotteknologi vil overta mye av det stive og kalde arbeidet vi utfører i prosjekter i dag, som tallarbeid, budsjettering, revisjon, tunge løft etc. Vår jobb som mennesker blir å ta oss av det varme arbeidet. Vi står overfor en tid der selvinnsikt og emosjonell intelligens vokser frem som de store suksesskriteriene både i prosjekter og i arbeidslivet. Når datamaskinene tar seg av det kalde og fysisk tunge arbeidet, må vi dyrke det som er unikt for oss mennesker: Relasjoner og emosjonell rikdom.

INNLEDERE

[INNLEDERE]