Prosjekt 2019 Jubileumskonferanse

[ Onsdag 6. november, Meet Ullevaal, Oslo ]

Prosjekt 2019 Jubileumskonferanse

[ Onsdag 6. november, Meet Ullevaal, Oslo ]

Hjem / Innledere / John Markus Lervik

John Markus Lervik. John Markus er administrerende direktør og en av grunnleggerne av Cognite. Før Cognite grunnla han Fast Search & Transfer (FAST) i 1997, og tjente som CTO til 2001, og deretter som administrerende direktør gjennom Microsofts kjøp av FAST i 2008. Han hadde stillingen som konserndirektør for Enterprise Search hos Microsoft fram til 2009. I 2010 grunnla John Markus Cxense ASA, et programvareselskap notert på Oslo Børs i 2014. John Markus har en MSc fra Norsk teknologisk institutt (NTH), og en doktorgrad fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet. (NTNU), hvor han ble tildelt Esso-prisen for beste samlede PhD i 1996/97.

Digitaliserte beslutningsprosesser i og rundt prosjekter
Når der de støttende?

Digitalisering endrer måten prosjekter planlegges og gjennomføres på. Det gjelder for alle prosjektprosessene, produksjonsprosessene, støtteprosessene og ledelsesprosessene, men hva med beslutninger og nøkkelroller for å ivareta nødvendige strategiske beslutninger? Her må det fokuseres på både valg av riktig idé/prosjekt så vel som strategisk og operasjonell styring av vedtatte prosjekter. Lervik og Lereim presenterer en kartlegging av hvordan digitalisering, herunder big data, maskin-læring, AI, robotisering, og predictive analytics, kan forbedre og effektivisere prosesser og verdiskapning.

Cognite er et internasjonalt ledende selskap innen digitalisering for design av dataplattformer brukt innen arbeidsprosesser og verdiskapning, og selskapet har omfattende leveranser til operatør-selskaper så som Aker BP, Aker Energy med flere.

John Markus Lervik, adm.dir i Cognite, og Jon Lereim, Associate Dean, Energy management, vil ha dialog og diskusjon om hvilke muligheter og utfordringer digitalisering betyr for fremtidens prosjektmodeller og prosjektgjennomføring.

INNLEDERE

[INNLEDERE]